Neerwaastenstraat 3 8902 Hollebeke directie@gvbdeschatkist.be 057 20 76 72

KermisKermis in ons dorp, altijd een leuke belevenis. In de namiddag mochten we een ritje maken op de draaimaolen. Daarna gingen we naar de zaal en zagen een leuke show van goochelaar Wally. We mochten mee dansen, mee assisteren en vooral kijken naar al die goocheltrucs. We kregen ook nog een wafel en een drankje aangeboden door het feestkomiteit. Het was een heel mooie namiddag. Bedankt aan het feestkomiteit! Bekijk de foto's hier: https://randomize.be/klas/2018-2019/Kermis .

De schooltijd vroeger en nuVrijdag kwam de papa van juf vertellen over zijn eigen schooltijd. Hij vertelde over de indeling van de klassen, toen zaten ze met 4 leerjaren samen in 1 klas. Ze kregen af en toe een 'pets' van de meesters liniaal. Ze moesten ook 6 dagen naar school. Maar waren wel op donderdagnamiddag en zaterdagnamiddag vrij. Hij vertelde hoe ze met 2 vrienden een fiets deelden om naar school te gaan. En dat ze een heel ingenieus plannetje hadden bedacht zodat ze toch heel snel op school of thuis geraakten. Ze mochten niet voetballen op school maar wel speelden ze overlopertje of met de bikkels. Hij had foto's en nieuwjaarsbrieven bij. Zelfs de nieuwjaarsbrieven van juf had hij nog :) Het was een heel leerrijke ervaring. Dank je wel -pa - Gilbert! Bekijk de foto's hier: https://randomize.be/klas/2018-2019/De_schooltijd_vroeger_en_nu .

De eerste schooldagDe eerste schooldag... We kregen van de juffen en meesters een 'frisse' duik toen we de schoolpoort binnen stapten. In klas konden we al meteen onze nieuwe boeken, schriften en mappen bewonderen. We hebben zelfs al gewerkt in ons rekenboek op de allereerste dag. We zijn klaar voor een boeiend en leerrijk schooljaar. Bekijk de foto's hier: https://randomize.be/klas/2018-2019/De_eerste_schooldag .

Traktatie JukaVandaag werden we extra verwend door Juka. Na de grote vakantie start Juka in een andere school. Hij wou graag zijn afscheid nemen van zijn vriendjes met een beker suikerspin en een een fruitsap. Hartelijk dank daarvoor en veel succes op je nieuwe school, Juka! Hopelijk kom je volgend jaar af en toe nog eens op bezoek! Bekijk de foto's hier: https://randomize.be/klas/2017-2018/Traktatie_Juka .

Scholen Ieper Rand & Heuvelland