Neerwaastenstraat 3 8902 Hollebeke directie@gvbdeschatkist.be 057 20 76 72

TrefbalWoensdagnamiddag waren we in de sporthal in Wijtschate. Er was daar trefbaltoernooi tussen verschillende scholen. We hebben onze uiterste best gedaan, veel plezier beleefd, veel gelopen (meer dan 10 000 stappen) en een goed resultaat behaald. De grote winnaars waren de leerlingen uit Kemmel. Proficiat! Bekijk de foto's hier: http://randomize.be/klas/2017-2018/Trefbal .

Het 3de leerjaar werd met de auto's naar de sporthal in Wijtschate gebracht. Het 4de leerjaar ging met de fiets. De tocht verliep vrij vlot op een valpartij na waarbij iemand de gracht in reed. De hele dag waren ze erg sportief bezig. Het zonnetje deed haar best zodat er ook buiten kon worden gesport. Ook de terugtocht naar huis verliep niet zonder slag of stoot. Een valpartij eindigde alweer in de gracht, de andere valpartij op de straatstenen... Maar het bleef bij wat oppervlakkige schrammetjes. Het was een superleuke dag! Bekijk de foto's hier: http://randomize.be/klas/2017-2018/Sportdag .

KermisDe tweede maandag van september... Altijd een speciale dag. Het was kermis in Hollebeke. De voormiddag ging wat traag op gang.. toch wat moe na het drukke weekend. Maar in de namiddag was van moeheid geen sprake meer. Er was het jaarlijkse ritje op de draaimolen en daarna de goochelshow ! Het was een heel aangename namiddag waarin er heel wat werd gelachen, gewuifd, geroepen en zelfs gedanst.. Dank je wel, feestkomiteit om ons elk jaar opnieuw te verwennen met een leuk optreden ! Bekijk de foto's hier: http://randomize.be/klas/2017-2018/Kermis .

Scholen Ieper Rand & Heuvelland