Neerwaastenstraat 3 8902 Hollebeke directie@gvbdeschatkist.be 057 20 76 72

Herbos jezelfOnder leiding van onze gids Paul hebben we heel wat ontdekt, gehoord, geroken en gevoeld in het bos. We leerden dat er in de Palingbeek een hele variëteit aan bomen, struiken en dieren is. Dat het in de natuur niet altijd peis en vree is. En dat nogal dikwijls de wet van de sterkste primeert. Op een speelse en leuke manier hebben we heel veel bijgeleerd. Bekijk de foto's hier: https://randomize.be/klas/2018-2019/Herbos_jezelf .

Gezonde soepDonderdag 11 oktober ging het 3de en 4de leerjaar met de 2de en 3de kleuterklas o.l.v. Juf. Chantal aan de slag om lekkere, gezonde soep te maken. Groentjes werden eerst gewassen, fijn gesneden en netjes in de soeppot gedaan. Het was een leuke samenwerking tussen beide klassen. En of de soep lekker was! Het was heerlijk smullen... Bekijk de foto's hier: https://randomize.be/klas/2018-2019/Gezonde_soep .

Juka op bezoek in onze klasWoensdag kwam Juka nog eens een bezoekje brengen aan onze klas. Hij had heel wat te vertellen over zijn nieuwe school. Iedereen was dolblij om hun klasgenootje van vroeger nog eens terug te zien. Speciaal voor deze gelegenheid werden de Lego sets uitgehaald. Met behulp van de iPad wordt er geprogrammeerd en zo kan hun creatie van Lego vooruit rijden, toertjes draaien, geluidjes produceren... En of het leuk en leerrijk was... Bekijk de foto's hier: https://randomize.be/klas/2018-2019/Juka_op_bezoek_in_onze_klas .

Scholen Ieper Rand & Heuvelland