Neerwaastenstraat 3 8902 Hollebeke directie@gvbdeschatkist.be 057 20 76 72

Traktatie JukaVandaag werden we extra verwend door Juka. Na de grote vakantie start Juka in een andere school. Hij wou graag zijn afscheid nemen van zijn vriendjes met een beker suikerspin en een een fruitsap. Hartelijk dank daarvoor en veel succes op je nieuwe school, Juka! Hopelijk kom je volgend jaar af en toe nog eens op bezoek! Bekijk de foto's hier: https://randomize.be/klas/2017-2018/Traktatie_Juka .

Op 27 april was onze juf jarig. Er werden stiekem plannetjes gesmeed om haar te verrassen. Mooie tekeningen, leuke kaartjes, een mooie slinger, ballonnen... ook het muzikaal talent werd boven gehaald. Geniet mee van deze mooie voorstelling. Dank je wel voor zoveel moois!

Pairi DaizaOp schoolreis naar Pairi Daiza! We keken er al weken naar uit en eindelijk was de grote dag aangebroken. Met een rugzak vol lekkers en vol verwachting vertrokken we. Het weer was niet zo prachtig als de voorbije dagen maar de belevenissen waren des te beter. Geniet mee van deze leuke dag! Bekijk de foto's hier: http://randomize.be/klas/2017-2018/Pairi_Daiza .

Scholen Ieper Rand & Heuvelland