Neerwaastenstraat 3 8902 Hollebeke directie@gvbdeschatkist.be 057 20 76 72

Het 3de leerjaar werd met de auto's naar de sporthal in Wijtschate gebracht. Het 4de leerjaar ging met de fiets. De tocht verliep vrij vlot op een valpartij na waarbij iemand de gracht in reed. De hele dag waren ze erg sportief bezig. Het zonnetje deed haar best zodat er ook buiten kon worden gesport. Ook de terugtocht naar huis verliep niet zonder slag of stoot. Een valpartij eindigde alweer in de gracht, de andere valpartij op de straatstenen... Maar het bleef bij wat oppervlakkige schrammetjes. Het was een superleuke dag! Bekijk de foto's hier: http://randomize.be/klas/2017-2018/Sportdag .

KermisDe tweede maandag van september... Altijd een speciale dag. Het was kermis in Hollebeke. De voormiddag ging wat traag op gang.. toch wat moe na het drukke weekend. Maar in de namiddag was van moeheid geen sprake meer. Er was het jaarlijkse ritje op de draaimolen en daarna de goochelshow ! Het was een heel aangename namiddag waarin er heel wat werd gelachen, gewuifd, geroepen en zelfs gedanst.. Dank je wel, feestkomiteit om ons elk jaar opnieuw te verwennen met een leuk optreden ! Bekijk de foto's hier: http://randomize.be/klas/2017-2018/Kermis .

De eerste schooldagHet was al erg druk vandaag in klas.Ze kregen heel wat nieuwe boeken, schriften, schrijfgerei en knutselmateriaal. En dat moest allemaal een plaatsje krijgen. Hier zien jullie hen druk in de weer. En zoals jullie zien, hebben ze er allemaal zin in. Zoveel stralende gezichtjes. Op naar een boeiend, leerrijk en leuk schooljaar! Bekijk de foto's hier: http://randomize.be/klas/2017-2018/De_eerste_schooldag .

Scholen Ieper Rand & Heuvelland